Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Pravno obvestilo se nanaša na spletno mesto čebelarstvo Kapun (www.kapun.net) in vse njene pod-strani. Vse pravice so pridržane. Informacije in gradiva na elektronskem naslovu čebelarstvo Kapun (www.kapun.net) so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine družbe čebelarstvo Kapun za Slovenijo. V določenih primerih so zaščitene s pravicami družb, katerih vsebine so vključene v projekt čebelarstvo Kapun (www.kapun.net).

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na strani čebelarstvo Kapun (www.kapun.net) so informativne narave. Družba čebelarstvo Kapun, ki s stranjo upravlja na ozemlju Slovenije, se bo trudila za optimalno delovanje, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo strani. Vsi uporabniki uporabljajo spletne strani čebelarstvo Kapun (www.kapun.net) na lastno odgovornost. Niti družba čebelarstvo Kapun, niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi strani ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na straneh čebelarstvo Kapun (www.kapun.net) ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Družba čebelarstvo Kapun tudi ne more biti odgovorna za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Družba čebelarstvo Kapun ne more biti odgovorna za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe strani čebelarstvo Kapun (www.kapun.net).

Družba čebelarstvo Kapun se bo trudila za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Družba čebelarstvo Kapun lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacij in gradiv, ki so prikazana na strani čebelarstvo Kapun (www.kapun.net) in njenih pod-straneh (besedila, slike, videi), ni dovoljeno prenašati brez pisnega dovoljenja podjetja čebelarstvo Kapun Dovoljeno je tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano.

Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa čebelarstvo Kapun (www.kapun.net) za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo. Družba čebelarstvo Kapun ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s stranmi čebelarstvo Kapun (www.kapun.net). Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost družbe čebelarstvo Kapun za vse primere izključena. To pravno obvestilo lahko družba čebelarstvo Kapun kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Spremljanje obiska strani

Družba čebelarstvo Kapun avtomatsko zbira podatke o uporabi teh strani (program Google Analytics), predvsem podatke, katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Družba čebelarstvo Kapun podatke o obiskanosti čebelarstva Kapun (www.kapun.net) uporablja za lastne potrebe in za potrebe oglasnega trženja.

de_DE